Uutiset,  Yleinen

Luonnostaan villi – MEGA tuotteet tilattavissa

Tämä on Luonnostaan villi – Tornio 2021 MEGA-eventin geokolikkosarjan perusversio, jota on valmistettu 100 kpl.

Geokolikon ulkoasun on suunnitellut Christian Mackey.

Geokolikon etupuolella on MEGA-eventin logo jonkin verran muokattuna geokolikkoa varten. MEGAn teema on villi luonto, joten Tornionjoen kojamo koristaa etupuolta ja taustalla on Tornionjoen kuohut. Lohi on toteutettu 3D:nä. Väreinä on sinistä ja vihreää. Geokolikon ulkoasu mukailee kompassia ja geokolikon reunalla onkin kompassin nipukka, johon on kiinnitetty rengas (rengasta ei näy kuvan geokolikossa, mutta on mukana myytävissä geokolikoissa). Renkaasta geokolikon voi kiinnittää vaikka kaulanauhaan. Takapuolella geokolikossa on Meri-Lapin karttaa, jossa MEGA-paikka on merkitty karttamerkillä Laivakankaan raviradan kohdalle. Kartan yllä on valtava sääski eli hyttynen. Sääski on toteutettu 3D:nä. Lisäksi geokolikosta löytyy Tornion juhlavuoden tunnus (Tornio täyttää 400 vuotta tänä vuonna).

Myös tapahtuman t-paitoja on myynnissä niin miesten kuin naisten mallia joista löytyy kokoja s-3xl väliltä. Paitoihin on myös saatavilla seuranta koodit jolloin paidasta saa matkalaisen, mitä muut voivat merkitä nähdyksi. 

Myytävät tuotteet löydät Kivenalta.fi. Tarjolla on myös muita erikoiskolikoita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: