Uutiset,  Yleinen

Luonnostaan Villi – Mega siirtyy vuodella

Olemme olleet yhteydessä paikalliseen tartuntatautiviranomaisiin ja heidän suosituksesta siirrämme Luonnostaan Villi – Mega tapahtumaa vuodella eteenpäin alustavasti tavoitellaan 23.7.2022 ja paikkana toimii edelleen Laivakankaan ravirata.

Nettisivut päivitetään hiljoleen ajantasaiseksi sekä myös Liikenne-osioon kerätään ensi vuoden tapahtuman viikonlopulle veneretket sekä risteilyt kun asiat vahvistuvat talven aikana.

Majoitusvarauksia tehneet voivat olla yhteydessä omaan majoitusliikkeeseen ja sopia jatkoista. Perämeren kansallispuistoon ja muihin lähisaariin on mahdollista päästä Megan peruutuksesta huolimatta ja venekyytejä tarjoavat tahot löytyvät Liikenne osiosta.

2 kommenttia

 • Jaakkoisola

  Miksi kätkösivu on laitettu disableen eli ei näy fi sivuilla? Vähän parepaa tiedotusta odottaisi mega tapahtumalta

  • Harri

   Moro! Tämä on osa HQ:n ohjeistusta kuinka MEGA-tapahtuma siirretään toiselle päivämäärälle. Odotamme nyt päämajaa sekä vastauksia mahdollisista jatkotoimista, joita ei toivottavasti tule vaikka niiden mahdollisuus on olemassa.

   Tässä vuoden aikana tapahtuman hyväksynyt tarkastaja on eläköitynyt joten leppoisia eläkepäiviä hänelle. Tätä emme tienneet ja olemme yrittäneet turhaan tavoittaa häntä, mikä on hidastanut ohjeistuksen mukaista siirtoprosessia paljon. Katsellaan ja kuullostellaan mitä päämaja kertoo ja tiedotetaan kun on tiedotettavaa.

   Terveisin Harri

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: