Uutiset,  Yleinen

Uutta nousua, kohti ensi kesää

Tässä on nyt sitten kesä vähän latailtu akkuja kun saatiin HQ:lta oikeudet siirtää tapahtuma. Siitä kiitokset taustalla pyöriville henkilöille suuresta avusta. Ensimmäiset ydinryhmän kokoukset on pidetty tuossa reilu kuukausi sitten ja tapahtuman järjestelyiden pohjatyöt aloitettiin uudelleen. Tästä on hyvä kerätä uutta nousua kohti ensi kesää!

Luonnon luoma kenkä
Luonnon luoma kenkä löytyy Paavonkarista.

Kesän mittaan huomattua

Sinänsä oli tässä kesän aikana hieno huomata että tapahtuman sivujen kautta muutama teki tapahtuman peruuntumisesta huolimatta täsmäiskun Meri-Lappiin ja hyödynsi mahdollisuuksia päästä Perämeren saariston sekä Perämeren kansallispuistoon. Suomen Geokätköilijöissä muutama kuva jäi mieleen missäPerämeren Jähdin kyydissä oli käyty  Selkä-Sarvessa. Jäin siihen käsitykseen että kävijöille Perämeren saaristosta jäi paljon muistoja. Ei siis ole ollut aivan turhaa työtä meiltä etsiä mahdollisuuksia päästä näille risteilyille. Pyritään taas ensi vuodelle keräämään ja jos oikein onnistuisi jopa ajoittamaan risteilyn tapahtumaviikonlopulle.

Kalli-Karunki hiihtolatun on muuttumassa myös koko 52km matkalta kesällä kuljettavaksi. Reittien merkkejä on sijoitellaan syksyn mittaan maastoon ja reittiä merkitään myös muutoin maastoon. Siinä on siis myös yksi uusi mahdollisuus viettää hetki villissä luonnossa hakien geokätköjä reitin varrelta.

Megan lähtölaskenta-miitit

12-11-10…11-10-9…, 10-9-8… Jatkuen samalla ajatuksella kerran kuukaudessa. Näitä nyt järjestellään sitten tapahtumaviikonloppua vastaavana päivänä mahdollisimman tarkasti jos ja kun vain korona tilanne antaa meille myötä. Näissä voi ilmoittaa kiinnostusta tulla talkoilemaan tai tuomaan oman panoksen tapahtumaan.

Näihin miitteihin voi myös rynnätä jos kiinnostusta on geokätköilyn alkuun tai tutustumaan muuten mitä geokätköily on.

Mitä muuta?

Sivuston päivitykset on kovin vielä kesken ja niitä aletaan tässä vapaa-aikaa ilmetessä hiljalleen käymään lävitse ja lisäämään uutta kun tulee jotain ilmi. Mutta näillä eväillä kohti ensi kesää nyt.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: