Uutiset,  Yleinen

Jotain uutta, jotain vanhaa.

Se taas vuosi vaihtui. Jotain uutta, jotain vanhaa, kuten asiaan kuuluu. Korona ei ole hellittänyt vieläkään, mutta nyt ollaan jo paljon luottavaisemmin mielin etenemässä kohti tapahtumaa. Vielä on silti paljon tehtävää ennen kuin mitään ulospäin näkyvää tulee.

Eilen pidettiin pieni kokous ydinryhmän kesken keräten ajatuksia kasaan. Pohjatyö ei onneksi ole valunut hukkaan. Nyt taas lämmitellään hommia uudelleen eri tahojen kanssa ja jotain on jo saatu…Signal the frog

Tarkoitus on pitää odotusmiittejä ennen tapahtumaa. Muutama miitti kerettiin pitää, ja kuten varmaan on tiedossa on ne nyt sitten pannassa, kunnes miittejä taas aletaan julkaisemaan koronatilanteen helpottaessa. Jatketaan niitä kun tilanne sen sallii. Miitit pyritään aina ajoittamaan 23. päivän tienoolle ja sijoittuvat pitkin Meri-Lapin aluetta.

Tässä tullaan myös kartoittamaan kiinnostuneiden määrää osallistumaan tapahtuman talkoisiin tapahtumapäivänä. Mikäli tunnet kiinnostusta osallistua jo tässä vaiheessa voit ilmaista kiinnostuksesi yhteydenottolomakkeella tai heittämällä sähköpostia luonnostaanvilli(at)gmail.com. Tämä ilmoittautuminen ei tässä vaiheessa ole vielä sitova.

Tässäpä tämän kertaiset uutiset ja asiat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: