Uutiset,  Yleinen

Signal the Frog saapuu Luonnostaan villi megatapahtumaan

Signal the Frog, tuo geokätköilijöiden oma antennipäinen maskotti. Nyt on varmistunut, että tänä vuonna Signal on vierailemassa Luonnostaan villi MEGA-tapahtumassa. Signal on odotettu vieras MEGA- ja GIGA-tapahtumissa. Varsinkin lapsille aikuisen kokoinen maskotti tuo mukavan lisän tapahtumiin. Geokätköilijöitä kiinnostaa myös maskotin tapaamisesta saatava locationless-kätköloggaus. Locationless-kätkön saa logata, kun on kuvannut itsensä Signalin kanssa. 

Signal the frog

Saksassa ja Tanskassa geokätköilijät hankkivat itselleen n. 60cm korkeita Signal the Frog -maskotteja liittäen niihin oman kulkijansa. Tästä on muodostunut ko. maissa geokätköilyharrastajien alaryhmä. Signalille kehitetään oma persoona, sitä jopa puetaan erilaisiin vaatteisiin, mitkä kuvastavat maskotille kehitettyä persoonaa. Näille maskoteille on omistajat myös luoneet omat facebook-sivut. Koska jonkin verran osallistumisilmoituksia on tullut tuolta Tanskan ja Saksan suunnalta, voi sieltä myös heidän matkassa kulkea näitä maskotteja tapahtuman vieraaksi. Ei siis kannata ihmetellä miksi tapahtumassa mahdollisesti voi nähdä näitä n. 60cm korkeita Signal-maskotteja erilaissa vaatteissa ihmisten sylissä. Tästä villityksestä voit lukea lisää https://www.6123tampere.com/ blogista. Oman Signal-pehmolelun voi hankkia Kivenalla.fi -verkkokaupasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: