Uutiset,  Yleinen

Geokoiranäyttely

Moni kätköilijä kulkee karvakaveri mukana kätköilyreissuilla. Onko sinulla edustava kuva karvakaveristasi kätköilyreissulta? Haluaisitko jakaa sen muiden kanssa? Nyt olisi mahdollisuus osallistua geokoiranäyttelyyn. Tietysti osallistujilla on mahdollisuus voittaa palkintoja mm. Musti ja Mirri lahjoittamana.

Laitakarin laavulla

Miten osallistua?

Homma lähtee siitä liikkeelle, että valitset kuvan millä haluat osallistua geokoiranäyttelyyn. Lähetä kuva, geokätköily nimimerkkisi ja yhteystietosi (ei julkaista) osoitteeseen luonnostaanvilli(at)gmail.com. Osallistuakseen kuva on lähetettävä 31. toukokuuta mennessä. Osallistumalla annat oikeuden julkaista ja käyttää kuvaa vapaasti Luonnostaan villi -nettisivuilla sekä Luonnostaan villi -sometileillä Instagramissa sekä Facebookissa.

Valitsijaraati ja voittajan valinta

Lapsiraati valitsee kymmenen heidän mielestään parasta kuvaa lähetetyistä.  Valitut kuvat julkaistaan Luonnostaan villi -nettisivuilla ja sometileillä.

Palkinto on lunastettava paikan päällä. Mikäli käy niin, ettei yksikään valitusta kymmenestä geokoirasta ole saapunut tapahtumaan paikalle, arvotaan palkinto paikalle saapuneiden kesken, joilla on karvakamu matkassa.

Äänestämään pääset tästä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: