Uutiset,  Yleinen

Meri-Lapin kätköilykehitys 2021 asti

Meri-Lapin kätkökehityksestä Kelpo59 on jo vuosien ajan taulukkoa, josta näkee Meri-Lapin kuntien kätkö määrien sekä lokkauskirjauksien määrän vuositasolla. Laaditussa tilastossa on Meri-Lapin kätköilykehitys 2021 vuoden loppuun asti. Tilastot on tallennettu Luonnostaan Villin drive-kansioon, mistä se on alla olevasta linkistä kaikkien tutkittavana. Tilaston käyttöön on laatian lupa.

Huomioitavaa tilastossa on se kuinka paljon uusien kätköjen ilmestyminen vaikuttaa ihmisten liikkumiseen alueella. Näin laajassa aineistossa tämä näkyy varsin selvästi. Mitä enemmän uusia kätköjä tehdään sitä enemmän myös ihmisiä liikkuu sen kunnan alueella. Tämä varmasti pätee myös muualla, kuin vain Meri-Lapin alueella. Tämä vuosi tuonee suuren piikin kätköjen kirjauksiin, luonnollisesti.

Huomioitavaa: Jokainen kunta on omassa erillisessä taulukossa. Taulukkoa voitte vaihtaa alareunasta. Harmaan siniset kätköt arkistoitu sinä vuonna kun solu on väritetty.  Tilastot tehty pääasiassa heti seuraavan vuoden alussa, joten tammikuun lopulla tai myöhemmin on voitu lokata vielä edellisellekin vuodelle.  Nämäkin luvut korjaantuneet seuraavana vuonna, toki sen vuoden tilastoihin. Nämä ovat kuitenkin pieniä lukuja eivätkä vaikuta olennaisesti minkään vuoden tilastoissa. Kätköjen määrä per vuosi on sinä vuonna löydettävissä olevien kätköjen määrä.

https://drive.google.com/file/d/10XRXm4jpHTN5MlZmdYnWmZ0bAWGvUb6T/view?usp=sharing

Yksi kommentti

  • Ylläpito

    Hupsista keikkaa! Joskus roiskuu kun rapataan. Se olikin taulukkoo jäänyt antamatta yleiset käyttöoikeudet lukua varten. No, nyt toimii!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: