Lapinmeren melontakeskus
Uutiset

Kajakit saapuvat Laivakankaalle

Saimme uuden yhteistyökumppanin megaan. Lapinmeren melontakeskus on lupautunut tulemaan lauantaina Laivakankaalle muutaman kajakin ja melontaan opastajan voimin. He ovat ammatiltaan Luonto-ja eräoppaita sekä seikkailukasvattajia. Kuulostaa siis oikein hyvältä yhteistyökumppanilta meidän villiin tapahtumaan. Melominen on ympäristöystävällinen ja luonnon läheinen tapa liikkua vesistöillä. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla lajia matalalla kynnyksellä. Laivakankaan lampi on turvallinen ympäristö pienen pinta-alansa vuoksi. Melontakeskuksen oppaat ovat tehneet opastusta vuodesta 2006 ja heillä on kaikki tarvittavat turvallisuuslisenssit opastukseen. Yhden Adventure labin piste tulee lähelle kanootteja, mutta niitä ei tarvita pisteen suorittamiseen. 

Tervetuloa testaamaan 🙂

Viime hetken tietojen mukaan melontaoppaan saapuminen tapahtumaan on estynyt. Kajakit kuitenkin tulevat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: