Majoitus

Vähä-Huituri
Vähä-Huiturin varaustupa

Meri-Lapin alueella on paljon erilaisia majoitusliikkeitä. Aina hotelleista B&B tyyppisiin ratkaisuihin. Teollisuus sekä matkailullisesti kiinnostava ympäristö on luonut väkimäärään nähden suurehkon majoituskapasiteetin mikä on hajautunut ympäri Meri-Lapin aluetta kun vuokrattavana olevat mökit huomioidaan.

Tapahtumapaikalla on olemassa mahdollisuus majoittua asuntovaunulla tai -autolla 20 euroa vuorokausi sisältäen wc/suihkutilojen käytön sekä myös tilaa on telttamajoitukselle.  Majoittumisesta tapahtumapaikalla huolehtii Laivakankaan raviradan edustaja ja tiedustella voi info@laivakangas.fi. Maksu tapahtuu saavuttaessa paikanpäällä. Tapahtuma-alueen kartta

Myös merellä pääsee majoittumaan. Perämeren Saaristotuvat Perämeren kansallispuistossa voivat olla sinulle hyvä vaihtoehto jos kaipaat jotain muuta. Esimerkkinä yksi varaustupa löytyy Vähä-Huiturista missä majoittuu 6 henkilöä. Liikenne-osiosta löydät venekyytejä järjestäviä tahoja merellä sijaitseville varaustuville liikkumiseen. Myöskään ei kannata unohtaa, onhan Meri-Lapissa myös perinteisiä autiotupia tarjolla maalla tarjolla.