Majoitus

Meri-Lapin alueella on paljon erilaisia majoitusliikkeitä. Aina hotelleista B&B tyyppisiin ratkaisuihin. Teollisuus sekä matkailullisesti kiinnostava ympäristö on luonut väkimäärään nähden suurehkon majoituskapasiteetin mikä on hajautunut ympäri Meri-Lapin aluetta kun vuokrattavana olevat mökit huomioidaan.

Tapahtumapaikalla on olemassa mahdollisuus majoittua asuntovaunulla tai -autolla sekä myös tilaa on telttamajoitukselle. Majoittumisesta tapahtumapaikalla huolehtii Laivakankaan raviradan edustaja. Yhteyshenkilön yhteystiedot jaetaan myöhemmin.

Paikallinen partiolippukunta Pohjan tytöt ja sissit on myös esittänyt että voivat järjestää PJ-telatassa yöpymistä halukkaille. Lippukunta huolehtii PJ-teltassa majoittumiseen liittyvät asiat. Yhteyshenkilön yhteystiedot jaetaan myöhemmin.

Myös merellä pääsee majoittumaan. Perämeren Saaristotuvat Perämeren kansallispuistossa voivat olla sinulle hyvä vaihtoehto jos kaipaat jotain muuta. Ei kannata unohtaa, onhan Meri-Lapissa myös perinteisiä autiotupia tarjolla maalla.