Talkoopestit

Nyt aletaan kaipaamaan talkoopestien täyttämiseen väkeä. Alla on taulukko, johon on kerätty pestit joissa talkooväkeä tarvitaan. Pestejä on tarjolla yhteensä 31 (+4). Talkoovuorot ovat kahden tunnin mittaisia.

Huomioitavaa 

Maskotti pestissä on muutama rajoittava tekijä mitkä tulee huomioida. Pukuun mahtuu 167,5-172,5cm pituiset henkilöt, muita vaatimuksia on puettavalle perusterve, hyvä kunto sekä keholtaan normaali.

Maskotin osalta puoli tuntia kahden tunnin pestistä varataan pukeutumiseen ja riisuutumiseen. Olosuhteet huomioidaan suoden riittävästi taukoja.

Muissa pesteissä kuin maskotissa täytyy olla täysi-ikäinen työparina.

Mitä on ”Apukädet”?

Apukädet ovat sellaisia jokapaikan höyliä ketkä ovat valmiita tarttumaan toimeen kuin toimeen yleisen viihtyvyyden nimissä. Se voi olla tavaran siirtämistä paikasta A paikkaan B alueella, täyttyneiden roskapussien vaihtoa tai kiireapua edellä ollevissa pesteissä. 

Ilmoittautuminen pestiin

Vapaamuotoisesti laadittu ilmoittautuminen sähköpostiin luonnostaanvilli@gmail.com, mistä selviää nimi, kätköilynimimerkki, mikä pesti, aikaväli, talkoolaisten määrä kyseiseen pestiin sekä heidän puhelinnumero(t). Yhteystiedot jäävät vain järjestäjän käyttöön yhteydenpitoa varten.

Pestiläisille tarjotaan

Pestiläisille tarjotaan järjestäjien puolesta ruoka. 

Ilmoittautuneet lisätään järjestäjän toimesta kätköilynimimerkillä taulukkoon.